Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Moderná vila s bazénom v II.obvode- privátna ulica.

Ulica: Imelova
Obec: Bratislava-Vrakuňa
Okres: Bratislava II
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
848 000 €

Popis nehnuteľnosti

Rodinný dom je situovaný na pozemku o výmere 953 m2 so všetkými IS. Prístup k domu je zabezpečený cez súkromnú cestu ( Imelova ulica), ktorá je oddelená od hlavnej cesty bránou na diaľkové ovládanie, čo zabezpečuje pre obyvateľov rodinných domov súkromie, bezpečnosť a pokojné bývanie. Stavba má architektonicky čistý tvar, ktorý umocňuje veľká miera presklenia v hliníkových veľkoplošných profiloch, kombinovaná s pohľadovým betónom a omietkou. Funkčne je hmota na prízemí rozdelená na tri časti. V strede objektu je denná časť, ktorú tvorí obytný priestor s otvorenou dvojpodlažnou obývacou izbou a s obytnou galériou, ďalej polootvorená kuchyňa a zádverie so šatníkom. Západná časť domu je pokojná nočná zóna, tvorí ju pracovňa, rodičovská spálňa so šatníkom a s kúpeľňou, samostatná hosťovská izba alebo pracovňa, kúpeľňa s toaletou. Východná časť je hospodárska, pozostáva s 3-garáže, zo skladu, práčovne a kotolne. Na prvom podlaží sa nachádzajú 2 detské samostatné izby, ktoré sú prepojené priestrannou kúpeľňou. Z galérie je výstup na terasu s východnou orientáciou. Pocit luxusu umožňuje výstup z rodičovskej spálne a z kúpeľne na pozemok priamo k bazénu s protiprúdom a s prekrytím ( 9mx4m). Záhrada je parkovo upravená so závlahami.. Dom je postavený z kvalitných materiálov, ozvučenie v interiéri aj v exteriéri je realizované technikou Bang&Olufsen, na podlahe sú položené drevené parkety, sanita a keramika sú zn. Grohe a Hansgrohe, kuchynská linka zn. Leicht je z drevenej dýhy , pracovná doska z umelého kameňa, elektrospotrebiče zn. Siemens, v dome je centrálny vysávač. Nadčasový nábytok vo viacerých miestnostiach a v kúpeľniach bol vyrobený na mieru z drevenej dýhy a zostáva v dome po jeho predaji.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
953 m2
Typ zeme:
rovina
Teritórium:
Intravilán
Stav:
novostavba
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Plyn:
áno
Kanalizácia:
áno
Voda - na pozemku:
áno
Voda - na pozemku - vodný zdroj:
áno
Voda - na pozemku - studňa:
áno
Elektrika - na pozemku - 230 V:
áno
Plyn - na pozemku:
áno
Kanalizácia - na pozemku - kanalizácia:
áno
Vykurovanie - podlahové:
áno
Internet:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Mgr. Gabriela Bártová

Mgr. Gabriela Bártová

Maklérka

  • Slovensky
  • Česky
  • English
  • lrm
  • narks

Maklérka pôsobí v našom tíme viac ako dve desiatky rokov. Je rovnako úspešná pri predaji ako i prenajme nehnuteľností, zvlášť významné úspechy dosahuje pri obchodovaní s luxusnými realitami. Z celého tímu maklérov je práve ona najčastejšie vyhodnocovaná ako najlepší maklér roka. 

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti