Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Exkluzívna ponuka! Stavebný pozemok pod Čachtickým hradom

Obec: Višňové
Okres: Nové Mesto nad Váhom
Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemok pre rodinné domy
69 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj atraktívny stavebný pozemok v malebnej lokalite obce Višňové, Čachtice. Pozemok sa nachádza priamo pod Čachtickým hradom. Čachtice sú tichá a pokojná obec s bohatou históriou a prírodnými krásami, zároveň blízko k prírodným rezerváciám a turistickým atrakciám. Sú výborne dostupné do okolitých miest, Bratislava je vzdialená do hodiny a pol cesty autom po diaľnici. Táto lokalita je vhodná rovnako na trvalé bývanie, ako i na rekreáciu. Ideálna príležitosť pre tých, ktorí snívajú o vlastnej nehnuteľnosti v pokojnom prostredí s krásnou prírodou v okolí. Predmetný pozemok je posledný v zastavanej rade domov, priamo susedí s chráneným územím, t. j. žiadna stavba v susedstve nebude povolená a výhľad na Čachtický hrad nebude narušený. K pozemku vedie asfaltová cesta. 

Pozemok má rozlohu 826m2, inžinierské siete (elektrina a voda) sa nachádzajú neďaleko pozemku. Na pozemku je možné stavať, vlastníkovi bolo v minulosti vydané stavebné povolenie s možnosťou výstavby domu. Pozemok sa predáva s projektom na výstavbu rodinného dvojdomu, resp. domu s dvomi bytovými jednotkami.

Ponuková cena: 69.000,-€

Kontaktujte nás ešte dnes:
0903 703 850/adriena.litomerická@realitna.sk

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
826 m2
Celková plocha:
826 m2

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Adriena Litomerická

Ing. Adriena Litomerická

Spolumajiteľka

  • Slovensky
  • Česky
  • English
  • narks

Je zakladateľkou a riaditeľkou spoločnosti a okrem maklérskej a riadiacej práce vo firme, sa aktívne zapája do práce profesijných združení a to na národnej, ako aj medzinárodnej báze. V rokoch 2009 – 2013 pôsobila ako viceprezidentka Európskej Realitnej Asociácie – CEI, dnes CEPI.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti