Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Chata vo Vysokých Tatrách pri potoku s vlastným pozemkom

Mestská časť: Podbanské
Obec: Pribylina
Okres: Liptovský Mikuláš
Kraj: Žilinský kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Stavebný pozemok
295 000 €

Popis nehnuteľnosti

**Ponúkame na predaj pozemok s chatou v nádhernej prírodnej lokalite!**

**Poloha:** Parcely majú celkovú veľkosť 2546 m2 a nachádzajú sa v oblasti s krásnou prírodou, priamo pri ceste Podbanské smerujúcej k Štrbskému plesu.

**Chata:** Na pozemku sa nachádza stará chata o veľkosti 71 m2 s prístavbou drevárne o veľkosti 20 m2. Chata je vhodná na kompletnú rekonštrukciu alebo prestavbu, pri ktorej majiteľ môže získať povolenie aj na búracie a rekonštrukčné práce v jednom konaní, čo výrazne zjednoduší stavebný proces. 

**Elektrická prípojka:** K chate patrí elektrická prípojka vzdialená do 50 m s ističom o veľkosti 50A, vrátane uhradeného pripojovacieho poplatku. Okrem toho je na pozemku k dispozícii aj narážaná studňa.

**Prírodné prostredie:** Pozemok je obklopený krásnou prírodou a potokom, čo poskytuje ideálne podmienky pre relaxáciu a oddych v prírode. 

**Dostupnosť:** Vchod na pozemok je možný z dvoch strán - z hlavnej cesty a z lesnej urbárskej cesty, ktorá je udržiavaná aj v zimných mesiacoch. Od hotela Permon, ktorý je výhľadávaný pre svoj veľký wellness svet, je pozemok vzdialený približne 4 km.

**Predajná cena:** 295 000,- EUR

Nezmeškajte túto výnimočnú príležitosť a kontaktujte nás ešte dnes pre viac informácií!

Telefonický kontakt: +421 903 473 113
Emailový kontakt: adriena.litomerická@realitna.sk
www.realitna.sk

#PonukaNaPredaj #Chata #Pozemok #Podbanské #ŠtrbskéPleso #RealitnáKancelária

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
2546 m2
Celková plocha:
2546 m2

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Adriena Litomerická

Ing. Adriena Litomerická

Spolumajiteľka

  • Slovensky
  • Česky
  • English
  • narks

Je zakladateľkou a riaditeľkou spoločnosti a okrem maklérskej a riadiacej práce vo firme, sa aktívne zapája do práce profesijných združení a to na národnej, ako aj medzinárodnej báze. V rokoch 2009 – 2013 pôsobila ako viceprezidentka Európskej Realitnej Asociácie – CEI, dnes CEPI.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti