Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Krahule - predaj krásneho rekreačného pozemku pri lyžiarskom vleku

Obec: Krahule
Okres: Žiar nad Hronom
Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemok na rekreáciu
110 000 €

Popis nehnuteľnosti

Stavebný pozemok o výmere 668 m2 sa nachádza v turistami obľúbenej obci Krahule . Krahule sú relatívne novým, moderným  rekreačným strediskom, ktoré turisti navštevujú v zimnom aj v letnom období. Lyžiarský vlek je situovaný cca 200 m od pozemku, obľúbená je pre milovníkov bežiek tiež Skalka, nachádzajúca sa  5 km od obce Krahule. 

K pozemku je vydané právoplatné stavebné povolenie na výstavbu poschodového drevodomu ( bungalov) , so zastavanou plochou 93 mľ, s úžitkovou plochou 153 m2.  Stavbu je možné pripojiť na všetky IS vrátane mestskej kanalizácie.  Na pozemku je vybudovaná vlastná studňA.

Neoceniteľnou výhodou tejto rekreačnej ponuky je skutočnosť, že nový majiteľ môže prakticky okamžite začať s výstavbou svojej rekreačnej nehnuteľnosti bez zdĺhavého vybavovania dokumentov pre stavbu. 

cena : 110.000.-€

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
668 m2
Celková plocha:
668 m2
Internet:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Mgr. Gabriela Bártová

Mgr. Gabriela Bártová

Maklérka

  • Slovensky
  • Česky
  • English
  • lrm
  • narks

Maklérka pôsobí v našom tíme viac ako dve desiatky rokov. Je rovnako úspešná pri predaji ako i prenajme nehnuteľností, zvlášť významné úspechy dosahuje pri obchodovaní s luxusnými realitami. Z celého tímu maklérov je práve ona najčastejšie vyhodnocovaná ako najlepší maklér roka. 

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti