Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Staré Mesto - Červený Kríž - predaj reprezentatívnych kancelárskych priestorov

Interné ID: 11102024ABM
Ulica: Na Hrebienku
Obec: Bratislava-Staré Mesto
Okres: Bratislava I
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Objekty
Typ: Predaj
Typ objektu: Kancelárie
Iné:
660 000 €

Popis nehnuteľnosti

Lukratívne kancelárie  v prestížnej lokalite Starého Mesta - Červený Kríž – dlhodobá investícia

Predstavujeme Vám na predaj  reprezentatívne kancelárske priestory  v jednej z najlepších lokalít Bratislava-Staré mesto – Červený Kríž. Tento exkluzívny priestor o rozlohe 177,60 m² bol doteraz využívaný ako sídlo prestížnej advokátskej kancelárie. Vďaka ideálnej dispozícii, dvom vchodom (jeden priamo z ulice a predzáhradky a druhým zo spoločných priestorov, umožňujúci vstup aj do tichého záhradného priestoru) a priestrannými miestnosťami je tento priestor perfektnou voľbou pre reprezentatívne firemné priestory.

Tieto kancelárie, vedené na LV ako byt, poskytujú jedinečnú investičnú príležitosť získať priestor s dvomi samostatnými vchodmi a výbornou dispozíciou a možnosťou prispôsobenia na moderný byt s kancelárskymi priestormi alebo prestavby priestoru na dve samostatné bytové jednotky. 

Lokalita je známa svojou prakticky nulovou kriminalitou a blízkosťou Horského parku, čo zaručuje ticho a kľud pre všetky pracovné aktivity ako aj bývanie. Veľká záhrada s lavičkami a  výhľadom na Staré Mesto, Dunaj a Rakúsko poskytuje rôznorodé možnosti pre oddych alebo firemné stretnutia v prírodnom prostredí. 

Ide o dlhodobú investíciu v najvyhľadávanejšej časti Starého Mesta, ktorá si zachová svoju neoceniteľnú prestíž a hodnotu, ktorá bude vždy stúpať.

 

Kľúčové vlastnosti:

- 177,60 m² klasifikovaných ako bytový priestor na LV

- Možnosť prestavby na byt s kanceláriami alebo dva samostatné byty- Dva vchody – ideálne pre firemné účely aj na bývanie-

- Exkluzívna lokalita s prakticky nulovou kriminalitou-

-  Blízkosť prírody a výborné dopravné spojenie do centra mesta a diaľničné tepny

Cena: 660.000 €.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
177.6 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
7
Typ budovy:
tehla
Typ výbavy:
kompletne vybavený
Verejné vonkajšie parkovanie:
áno
Celková plocha:
177.6 m2
Vykurovanie - centrálne:
áno
Internet:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Andrea Bielik

Ing. Andrea Bielik

Maklérka

  • Slovensky
  • Česky
  • Deutsch
  • narks
  • lrm

Maklérka má 26 ročné skúsenosti s realitami. Klient sa môže spoľahnúť na jej profesionalitu, odbornosť, zodpovedný a citlivý prístup. Portfólio nehnuteľností, ktorým sa venuje, je rovnako komerčného i rezidenčného charakteru. Opakovane bola vďaka svojim výsledkom vyhodnotená ako maklér roka.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti