Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Exkluzívny 4-izbový byt na predaj vo vyhľadávanej časti mesta Ružinov - Rastislavova ul.

Interné ID: 11102024ABM2
Ulica: Rastislavova
Mestská časť: Nivy
Obec: Bratislava-Ružinov
Okres: Bratislava II
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 4-izbový byt
Iné:
590 000 €

Popis nehnuteľnosti

Exkluzívny 4-izbový byt na predaj vo vyhľadávanej rezidenčnej časti mesta RUŽINOV - NIVY - Rastislavova ul.

Hľadáte luxusné bývanie v jednej z najžiadanejších častí mesta? Ponúkame na predaj veľkometrážny 4-izbový byt situovaný na 4/5 p. bytového domu, postaveného v jednej z najobľúbenejších a najvyhľadávanejších rezidenčných častí mesta Ružinov – Nivy – Rastislavova ul., ktorá spája pokoj, súkromie a skvelú dostupnosť. Byt poskytuje priestrannosť a komfort, ideálny pre náročných klientov, ktorí hľadajú výbornú dispozíciu bytu, komfort a pohodlie v jednom.

Veľkorysá dispozícia bytu s rozlohou 138 m², spája obývaciu izbu s krbom a vstupom na priestrannú loggiu, 3 samostatné spálne  (z toho jedna s vlastnou kúpeľňou a 2 so vstupom na loggiu),  samostatnú kuchyňu s priestorom na pohodlné stolovanie s rodinou alebo priateľmi,  rodinnú kúpeľňu, samostatnú toaletu a veľkorysý vstup do bytu, ideálne rozložených, vhodných pre rodinu s deťmi a ľudí pracujúcich z domu alebo majúcich koníčky, ktoré vyžadujú priestor.  Byt je orientovaný do slnečného tichého dvora, v ktorom je k dispozícii 1 parkovacie stojisko patriace k bytu.

Lokalita, v ktorej sa byt nachádza je tichá, bezpečná a rezidenčná časť v blízkosti parkov, škôl a občianskej vybavenosti - trhovisko na Miletičovej ul. alebo nákupné centrum CENTRÁL máte na dosah od bytu , so skvelým dopravným spojením do centra mesta aj na hlavné dopravné tepny.

Tento byt je ideálnou voľbou pre tých, ktorí si cenia priestrannosť a komfort, tento veľkorysý priestor splní vaše očakávanie.

Pre viac informácií alebo dohodnutie obhliadky nás kontaktujte na tel. čísle +421 903 205 802 alebo e-mailom na andrea.bielik@realitna.sk

Cena: 590.000,-  EUR 

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
138 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
4
Typ budovy:
tehla
Typ výbavy:
kompletne vybavený
Loggia:
áno
Výťah:
áno
Rok kolaudácie:
2006
Počet poschodí od prízemia vyššie:
5
Pozícia:
vyššie poschodie
Poschodie:
4
Celková plocha:
138 m2
Plocha loggie:
12 m2
Počet logií:
2
Počet vonkajších parkovacích miest:
1
Orientácia:
juh
Vykurovanie - lokálne:
áno
Internet:
áno
Káblová TV:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Andrea Bielik

Ing. Andrea Bielik

Maklérka

  • Slovensky
  • Česky
  • Deutsch
  • narks
  • lrm

Maklérka má 26 ročné skúsenosti s realitami. Klient sa môže spoľahnúť na jej profesionalitu, odbornosť, zodpovedný a citlivý prístup. Portfólio nehnuteľností, ktorým sa venuje, je rovnako komerčného i rezidenčného charakteru. Opakovane bola vďaka svojim výsledkom vyhodnotená ako maklér roka.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti